avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inregistrare in registrul intracomunitar
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inregistrare in registrul intracomunitar

Intrebarea mea este daca societatea face o achizitie sub 10000 euro si chiar mai mare de aceasta suma, trebuie odata cu formularul 095 sa depuna si cazier judiciar?
Din lege am inteles ca doar societatile SA , administratorul si asociatii trebuie sa depuna acest cazier.
Alte voci mi-au spus ca sub 10000 euro nu trebuie sa se inscrie in acel registru intracomunitar.
Va rog daca se poate sa primesc un raspuns; multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inscrierea registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 In situatia in care o societate are administrator si asociati din afara tarii (Italia), cum se poate rezolva cu acel cazier judiciar, obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari ContSters22096 ContSters22096 pentru inscrierea in ac registru a unei SA este necesar si cazierul persoanei juridice sau doar cele ale administratorilor? (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar ro - de cosminsb cosminsb Buna ziua, Doresc sa stiu daca firma A (Romania, platitoare TVA) emite factura pentru firma B (Germania, platioare TVA), se trece TVA pe factura? Factura se ... (vezi toată discuția)