avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutiri de taxe pentru un refugiat politic
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutiri de taxe pentru un refugiat politic

Buna ziua sotul meu este refugiat politic doresc sa stiu de ce taxe este scutit?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:01, 23 Martie 2017
Beneficiază de scutire la plata
- impozitului pe clădirea proprietate și locuință de domiciliu conform art. 456, alin 1, lit s, cod fiscal
[ link extern ]
- impozitul pe terenul aflat în proprietate și aferent locuinței de domiciliu conform art 464, alin 1, lit.s
[ link extern ]
- impozitul pentru un mijloc de trensport aflat în proprietate la alegere conform art 469, alin 1, lit c
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladiri cu destinatie locuinta si auto pentru persoane cu handicap nicuteris nicuteris O persoana cu handicap accentuat, beneficiaza de scutire impozit pentru pentru locuinta si autoturim detinute in coproprietate in procent de 100% , conform ... (vezi toată discuția)
Impozitare el_grande el_grande In anul 2000 am construit un magazin cu o suprafata utila de 19mp, asta a fost si este singura lui destinatie. Cum se procedeaza cu noua lege de impozitare? Si ... (vezi toată discuția)