avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... RENUMEROTARE IMOBIL
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

RENUMEROTARE IMOBIL

Buna ziua,

Am o casa la care am inceput constructia acum 15 ani si la momentul respectiv mi s-a dat un numar .acum am fost sa solicit niste documente la primarie si am aflat ca mi s-a schimbat numarul casei?
Ce e de facut? Ce presupune asta? Mentionez ca autorizatia de constructie e pe vechiul numar, toate taxle si impozitele sau facut pe vechiul numar
Exista vreo posibilitate sa-mi pastrez vechiul numar?
Va rog sa ma ajutati cu orice informatie care mi-ar putea fi utila

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa stradala sherazatt sherazatt Buna ziua, In urma cu 15 ani am inceput constructia unei case si la momentul respectiv mi s-a dat numarul casei 17 A . Acum am fost sa solicit certificarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie eliberata pe nume gresit radu_cristian radu_cristian buna, Am o mica...mare problema ...am cumparat un teren pe care a fost construita o casuta dar fara autorizatie....vanzatorul a incercat sa o obtina dar n a ... (vezi toată discuția)