avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... in ce conditii elibereaza primaria o adeverinta APIA ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

in ce conditii elibereaza primaria o adeverinta APIA ?

in ce conditii elibereaza primaria o adeverinta APIA ?ce trebuie sa indeplineasca contribuabilul pentru a putea beneficia de eliberarea adeverintei de apia ?dupa ce lege se elibereaza adeverinta de APIA ?sunt necesare acte de proprietate pentru a se elibera adeverinta sau se merge declarativ pe propria raspundere ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 23 Martie 2017
Conform art. 36 alin. (5) din Regulamentul (UE) nr. 1307/2013, suprafaţa pentru care fermierii solicită plăţi directe trebuie să fie la dispoziţia acestora.

Asadar, fermierul trebuie să prezinte la depunerea cererii unice de plată sau a modificărilor aduse acesteia documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conţin zone de interes ecologic, precum şi a animalelor.

Detalii : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Fermier activ - definitie attilajoos attilajoos Buna ziua, Ne poate lamuri cineva ce inseamna \"fermier activ\" - persoana fizica? Adica ce conditii trebuie sa indeplinesc ... text de lege am gasit, dar ... (vezi toată discuția)
Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)