avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ingrijire persoana varstnica dependenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ingrijire persoana varstnica dependenta

buna si multumiri anticipate pentru eventualele dvs raspunsuri. va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: locuiesc impreuna cu mama mea, are varsta de 69 ani, tatal meu adecedat acum cateva luni, ce posibilitati legale am sa pot fi platit de asistenta sociala pentru a o ingriji pe mama mea, nu este incadrata in vreun grad de handicap dar este 100% dependenta de ajutorul meu, este obeza de gradul 2 (115 kg), diabet, discopatie lombara, nu se poate deplasa decat in casa pe distante foarte mici (baie, bucatarie, dormitor) nu isi poate plati utilitatile, nu poate merge la medic, nu isi poate plati utilitati, nu face cumparaturi, etc. de unde sa incep sau cum sa procedez sa o incadrez intr-un eventual grad de handicap sau sa devin ingrijitor persoana varstnica la domiciliu?(mentionez ca am facut cursuri si am o diploma ingrijire batrani la domiciliu). va multumesc

Alte discuții în legătură

îngrijire persoană vârstnică dependentă daewoo1 daewoo1 Bună dimineața. Va rog mai multe detalii dacă se poate, locuiesc la aceeași adresa cu mama mea, nu este încadrată în grad de handicap dar suferă de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca am grija de socrul meu ,bolnav , cu grad de handicap accentuat si alte boli , chiar daca nu am ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala la domiciliu mb3_48900 mb3_48900 Buna ziua, Am o matusa trecuta de 80 de ani care a suferit recent o fractura de bazin. Nu va putea si nu va avea voie sa se miste timp de cateva ... (vezi toată discuția)