avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de sedere si Iesire din tara cu masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de sedere si Iesire din tara cu masina

Buna ziua. Sun ucrainean si am permis de sedere temporala in Romania. Matusa mea(romanca) are o masina inmatriculata in Romania. Intrebarea mea este urmatoarea: Pot sa intu in Ucraina cu masina ei, daca am toate acte, care arate, ca proprietarul este de-acord cu asta? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna seara! pot detasa un sofer in italia daca are permis de ... ruxandra@humansource.ro ruxandra@humansource.ro Buna seara! Pot detasa un sofer in Italia daca are permis de conducere ucrainean?El este ucrainean, dar are si cetatenie romana ( CI de Romania), dar permisul ... (vezi toată discuția)
Accident bulgaria ucraina. buna ziua! azi am gasit masina personala ... vitalsmart vitalsmart Accident Bulgaria Ucraina. Buna ziua! Azi am gasit masina personala strivita de o cifa aflata in tranzit. In urma cercetarilor personale am descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme obtinere certificat de nastere romanesc daliona85 daliona85 Fratele meu sa casatorit cu o fata din Ucraina anula acesta in luna mai,au impreuna un copilas de trei ani si altul urmeaza sa se nasca, in luna octombrie,am ... (vezi toată discuția)