avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ordinea retinerilor in cazul unei popriri
Discuție deschisă în Executare silită

Ordinea retinerilor in cazul unei popriri

Buna ziua. Doresc sa ma lamuriti intr-o problema:
Pentru un salariat exista la angajator o poprire de, sa zicem, 10.000 eur + 5.000 lei cheltuieli de executare.
Salariatului respectiv i-am retinut, lunar, 1/3 din salariu (lei).
Intrebarea este de unde stiu cat trebuie sa ii mai retin salariatului respectiv, avand in vedere faptul ca poprirea este si in eur si in lei? Ce trebuie sa consider ca am platit mai intai pt el, cei 5.000 lei cheltuieli executare sau cei 10.000 eur? Ce articol din lege ar trebui sa citesc?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)
Calcul poprire alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Cum se calculeaza suma de plata in cazul unei popriri in valuta, de exemplu poprirea este pentru suma de 2.000 EUR si 3.000 LEI cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Calcul poprire alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Cum se calculeaza suma de plata in cazul unei popriri in valuta, de exemplu poprirea este pentru suma de 2.000 EUR si 3.000 LEI cheltuieli de ... (vezi toată discuția)