avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compensare gravida salariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compensare gravida salariat

Buna ziua, sunt gravida in 30 de sapt si trebuie sa încep tratament cu clexane 0,4- 1/zi. Medicul de familie mi-a spus ca , fiind salariata nu poate sa imi dea compensare decât 50%, de compensare 100% pot beneficia doar gravidele care nu sunt salariate. Am luat legătura cu 2 angajați de la casa de asigurare, unul din orașul in care locuiesc care mi- a spus ca fiind salariata nu am aceleași drepturi ca si gravidele

Alte discuții în legătură

Reteta gratuita clexane pentru gravide fc_anca fc_anca Buna ziua, sunt insarcinata in 8 saptamani. Suferind de trombofilie, mi s-a prescris pe toata durata sarcinii tratament cu clexane de 0,4. In baza scrisorii ... (vezi toată discuția)
Reteta compensata/gratuita gravida salariata Alina07 Alina07 Buna seara, Sunt insarcinata si am trombofilie. Dr.Ginecolog mi-a dat scrisoare medicala pentru CLEXANE, Ursofalk, Fier (pt anemie), si antibiotic Zinnat pt ... (vezi toată discuția)
Retete compensate au dreptul doar pentru gravidele care nu au loc de munca Ana2302 Ana2302 Bună ziua, Va rog sa ma ajutați într o situație. Sunt gravida și am descoperit o trombofilie pe sarcina pentru care am fost la hematolog și mi a dat ... (vezi toată discuția)