avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Neplata taxa OAMGMAMR
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Neplata taxa OAMGMAMR

Buna seara,

Numele meu este Alex.Sunt(inca) asistent medical generalist din anul 2014.
Am practicat 1 an de zile ca si asistent medical in perioada 2015-2016 apoi m-am angajat la o firma ca si operator calculator baze de date,unde lucrez si in prezent.Noi ca si asistenti trebuie sa cotizam la OAMGMAMR cu 1% din salariul brut(daca nu exista salariu,se plateste taxa de 1% din minimul pe economie).
Ideea este ca eu din anul 2016 si pana in prezent nu am mai platit nimic si nici nu vreau,pentru ca nu am de gand sa mai practic aceasta meserie.
Stiu ca pot fi suspendat pentru neplata dar intrebarea mea este alta.
Din punct de vedere juridic,pot fi dat in judecata pentru neplata?Sau pot pati ceva in defavoarea mea pt. simplu fapt ca nu platesc taxele lunare?

Va multumesc!

Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2017
AlexRo17, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata anuala pt autorizatia de libera practica beatrice7 beatrice7 am terminat scoala postliceala in 2011,am obtinut calificarea de asistent medical generalist ,de atunci pana in prezent nu am gasit loc de munca unde sa nu se ... (vezi toată discuția)
Oblagativitatea de a fi membru oammr bogdans77 bogdans77 Buna ziua,m.am inscris in acest ordin in 2014 deoarece am fost obligata sa o fac, ca urmare a dorintei mele de a lucra in sistemul de sanantate.Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Juridic eddytoia eddytoia Buna ziua Fiind incadrat in sistemul penitenciar ca functionar public cu satut special ( LEGE Nr. 293 din 28 iunie 2004)unde salariul se compune ... (vezi toată discuția)