Buna seara,
O persoana mi-a deschis proces pentru uzucapiune si a solicitat la OCPI din judetul respectiv notarea acestui lucru pe CF. Comunicarea de incheiere, incheierea si extrasul de CF pentru informare, cat si schita terenului cu toate informatiile aferente mi-au parvenit prin posta , ca atare, adica un snop de foi la vedere, capsate, pe care le poate citi oricine le manevreaza.
Nu in plic,desi contin date personale, asta in conditiile in care pe fiecare fila cu antetul OCPI este mentionat, in subsol, ca "Documentul contine date cu caracter personal ,protejate de prevederile Legii Nr. 677/2001".
De ce trebuie sa stie alte persoane, fara nici o indreptatire, problemele mele personale ?
Cum as putea sa trag la raspundere aceasta institutie OCPI pentru incalcarea acestei legii protectiei datelor personale ?
Destinatarul, adresa acestuia si motivul comunicarii sunt pe "Comunicare" , prima hartie - format A5- din snop ( fata-verso).Celelalte foi contineau si ele informatiile de la OCPI teoretic "protejate".