avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie minima garantata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie minima garantata

Buna ziua,
Ma numesc Fanica S., am lucrat 20 de ani la M.Ap.N. ca salariat civil, 12 ani ca dactilografa si 8 ani ca referent. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pot beneficia de pensia minim garantata, mentionez ca din anul 2010 nu am nici un fel de venit. Sunt nascut pe 20.09.1957. Total vechime in munca am 22 de ani. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Despre pensie oana2004 oana2004 Ma numesc Fanica Spanu, sunt nascuta pe data de 10.09.1957, am lucrat 12 de ani si 2 luni in M.Ap.N, ca dactilograf si 10 ani ca referent. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre pensie oana2004 oana2004 Ma numesc S. Fanica, locuiesc in Braila si v-as ruga daca se poate sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.Sunt nascuta pe data de 10.09.1957 si am o vechime in ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca ardelean lenuta ardelean lenuta Am lucrat 14 ani ca civil in armata. 10 ani M.Ap.N si 4 ani M.I. ca referent (dactilograf) as dori sa stiu daca beneficiez de grupa de munca si care este ... (vezi toată discuția)