Ma numesc S. Fanica, locuiesc in Braila si v-as ruga daca se poate sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.Sunt nascuta pe data de 10.09.1957 si am o vechime in munca de 22 de ani si 2 luni.Am lucrat 19 ani in cadrul M.Ap.N., 12 ani ca dactilografa, 7 ani ca referent, iar 2 ani am fost in somaj(prelungit cu concedii medicale, deoarece am probleme medicale).V-as ruga foarte mult sa-mi spuneti si mie cand as putea iesi la pensie si daca perioada cat am lucrat ca dactilografa este considerata munca in conditii deosebite.Va multumesc frumos.
Pensie limita de varsta: iulie 2018.
Pentru pensie anticipata exista conditia realizarii stagiului complet de cotizare prevazut de lege dupa sex, luna si anul nasterii, in cazul dvs. 30 de ani si 10 luni.Aceasta conditie nu este indeplinita.
Trebuie sa intrebati la fostul loc de munca daca ati fost incadrata in grupa de munca/ conditii deosebite. Daca da, atunci se va modifica si raspunsul la intrevbarea dvs.
Nu scrie nimic in carnetul de munca despre grupa de munca? Nu vi s-a dat adeverinta de grupa la incetarea contractului de munca?
Despre pensie
oana2004
Ma numesc Fanica Spanu, sunt nascuta pe data de 10.09.1957, am lucrat 12 de ani si 2 luni in M.Ap.N, ca dactilograf si 10 ani ca referent. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)