avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conditii de nulitate Hotaire de Consiliu Local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conditii de nulitate Hotaire de Consiliu Local

Prin Hotarire Consiliu Local, modifica organigrama si statul de functii al unei societati comerciale unde detine integral capitalul social. In actul constitutiv al societati este prevazut ca administratorul sa faca propunere pentru aprobare organigrama si stat de functii. ProiectuL de Hotarire este initiat de Primar(care conf. Legi 215/2001 nu are nici o atributie legate de societatea comerciala), si nu se regaseste in dispozitivul de legalitate al Hotariri nici macar o adresa din partea administratorului firmei in acest sens.
Se poate cere in instanta constatare nulitati actului de autoritate prin depasirea competentei materiale a Primarului?

Alte discuții în legătură

Consilierul primarului ecologistu ecologistu va rog frumos ajutati-ma. nu gasesc nicaeri detalii privind angajarea , destituirea consilierului personal al primarului. tine de consiliu local ? poate ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca SergiuTent SergiuTent Foarte pe scurt: Sunt angajaat ca dir. executiv la o firma a CL Hunedoara, administratorul face o adresa catre Primarie pe care nu o cunosc, iar Primarul ... (vezi toată discuția)
Aparatul de lucru al consiliului local jurista77 jurista77 Primarul poate propune desfiintarea aparatului de lucru al CL?sau Cl prin presedinte propune asta? (vezi toată discuția)