avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Foarte pe scurt:
Sunt angajaat ca dir. executiv la o firma a CL Hunedoara, administratorul face o adresa catre Primarie pe care nu o cunosc, iar Primarul initiaza un proiect de Hotarire de modificare a Actului constitutiv al societati si imi este retrasa conducerea activitati zilnice, prevazute in , Regulamentul firmei si Act constitutiv FISA POSTULUI(CARE NU SE MODIFICA) si o da Administratorului.(contactul de mandat nu se modifica in sensul Hotariri) Peste o luna de zile am rol decorativ in firma, nu mai semnez nici un act, nici un angajat nu mai tine cont de ce spun. Dupa aceasta perioada Adminisatratorul propune modificarea organigramei si se desfinteaza postul de director executiv ( care ramine in Act constitutiv si ROF al firmei) dar se infintaeaza alte posturi de conducere. Firma este pe profit. Astept opinia voastra.
Cel mai recent răspuns: SergiuTent , utilizator 12:27, 6 Martie 2017
S-a decis concedierea dvs.?
Buna, Hotarirea de modificare a organigramei este in termen de control de legalitate le prefect dupa care se comunica si administratorul abia asteapta.... sunt in concediu dar va urma preavizul si desfacerea contractului de munca, estimez maxim o luna de zile.
In acest caz, va trebui sa asteptati sa vi se comunice decizia de concediere pentru a o contesta la Tribunal.
Apreciez ca trebuie atacata decizia de concediere, dar si in contencios, Hotarirea consiliului Local care modifica organigrama
Puteti ataca si HCL, dar trebuie sa gasiti destule motive de legalitate pentru a avea ceva sanse .

Alte discuții în legătură

R.o.f. carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am rugamintea sa-mi transmiteti, daca se poate, un model de Regulament de Organizare si Functionare. Am intocmit Regulament de Ordine Interioara, ... (vezi toată discuția)
Organigrama unei societati comerciale Instantlife Instantlife Buna ziua! Este obligatorie realizarea, pastrarea, modificarea organigramei unei societati comerciale? Intreb asta, deoarece in litigiile de munca ... (vezi toată discuția)
Organigrama srl ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, organigrama unui srl trebuie aprobata de conducerea societatii printr-o decizie? daca difera functiile intre cim si fct din cadrul firmei se ... (vezi toată discuția)