avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA in sistem real plateste Impozit specific?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA in sistem real plateste Impozit specific?

Buna ziua,
Un PFA cu cod CAEN 5629 deci din cele vizate de L170 din 2016 plateste impozit specific? Activitatea este de vanzare cafea si bauturi calde prin intermediul automatelor de cafea.
Va rog frumos un raspuns! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:24, 24 Martie 2017
Va rog sa cititi comentariul de la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen bauturi calde automat mihaelas79 mihaelas79 cod caen pt vanzare in magazin bauturi calde (ceai, cafea)de la automat. Unde s-ar putea incadra? (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Cod caen clatitarie dmugur dmugur Buna ziua, Doresc sa imi deschid o clatitarie ce include si comercializarea de bauturi racoritoare ai inghetata ! Am inteles ca trebuie sa folosesc cod ... (vezi toată discuția)