avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Avizele cerute in vederea obtinerii autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Avizele cerute in vederea obtinerii autorizatiei de construire sunt suficiente?

Buna ziua,
Am inceput constructia unei case pe baza autorizatiei de construire emisa de primaria de sector. Astazi am primit vizita unui domn de la Elcen care mi-a comunicat ca nu pot construi deoarece nu am aviz de la ei si este posibil ca pe proprietatea mea sa treaca o conducta de a lor.
Este posibil asa ceva tinand cont de faptul ca in certificatul de urbanism eliberat de primarie nu este mentionat ca am nevoie de aviz si de la Elcen?
Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: wick , utilizator 13:27, 27 Martie 2017
Bună ziua,

Puteți sa-i spuneți d-lui de la Elcen să meargă la Primăria de sector să vadă de ce nu au cerut aviz de la ei. D-voastră nu aveți ce să faceți, eventual să continuați lucrările de construire. Legal, nu are cum să vă interzică să continuați construcția casei.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Nu aveți pentru ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Constructie casa dddenver_25 dddenver_25 Buna ziua. Am achizitionat un teren in ilfov, comuna vidra, situat cam la 400 metri de utilitati. Se poate demara procesul de autorizatie de constructie a ... (vezi toată discuția)