avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contabila cloud computing
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contabila cloud computing

Buna ziua,

Firma doreste achizitionarea unor servicii electronice de la un furnizor extern care ne pune la dispozitie hardware-ul si licentele de baza ( cloud computing ). Peste acestea firma ruleaza o aplicatie proprie si furnieaza servicii catre terti.
Puteti va rog sa ma sprijiniti cu incadrarea corecta a serviciilor cloud achizitionate de la terti ? Sunt aceste drepturi de utilizare considerate active fixe necorporale, avand in vedere ca nu vom detine infrastructura respectiva ?
Cu multumiri anticipate,
Rodica Bizdoaca
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
rodica_bizdoaca, utilizator

Alte discuții în legătură

Active fixe necorporale FLORIANMATEI FLORIANMATEI Care sunt activele fixe necorporale intr-o institutie publica. multumesc (vezi toată discuția)
Mijloc fix sau obiect de inventar ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara! Am si eu o intrebare. In septembrie 2009 am achzitionat un laptop in valoare de 1600. L-am inregistrat pe 303, deoarece are valoare mai mica de ... (vezi toată discuția)
Achiziție server cu licențe informatice. vă rog să mă sprijiniți în luarea unei decizii privind înregistrarea contabilă alina.neacsu alina.neacsu Buna ziua. Va rog sa ma sprijiniti in luarea unei decizii privind inregistrarea contabila a unui server de date. Serverul este realizat in regie proprie. Pe ... (vezi toată discuția)