avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebari proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebari proprietate

Buna seara,
Cine ma poate ajuta cu raspunsuri la cateva intrbari:
1. Daca un gard din caramida ce separa doua proprietati este construit pe suprafata uneia din propietati, construit pe cheltuiala sa, si are cadastru se mai poate considera ca acest gard este comun pentru cele doua propietati?
2 Cine este propietarul acestui gard?
3 Ambi propietari pot prinde diverse accesorii pe peretele gardului ( antene parabolice, sarme pentru rufe etc) ?
4 Persoana pe terenul care se afla gardul poata sa faca pe acesta o inaltare demontabila din material metalice ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Grad construit de vecin pe terenul meu irinajud irinajud Buna seara. Anul trecut am cumparat un teren de 340 mp pe care se vede o fundatie construita prin anii 90. Pana sa cumpar eu terenul , unul dintre vecini a ... (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)