Am citit ca stimulentul va fi acordat pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, daca mama incepe cu minim 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani, vreau sa stiu daca stimulentul se plateste si pentru cele 60 de zile care se muncesc inainte de a implini copilul 2 ani?
Iar alocatia se da 200 de lei pana la implinirea varstei de 2 ani, inclusiv in luna implinirii? Sau cand face 2 ani se primeste 80 de lei?
Buna ziua, va rog sa imi confirmati daca am inteles bine: copil nascut in 10 feb 2016...daca din dec 2017 ma intorc la munca voi beneficia de stimulent pana face copilul 3 ani? Multumesc frumos.
Ccc de 2 ani pentru copil nascut pe 10 feb 2016- pe 02 dec 2017 ma reintorc la munca, cu 60 de zile inainte. Eu pentru cele 60 de zile voi lua salariu, alocatia si stimulentul? Asa e? Sau stimulentul incep sa-l primesc de pe 10 feb cand bebe face 2 ani si pt cele 60 de zile o sa iau doar salariu si alocatia? Multumesc.
B
twiny
Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere copii si in curand ma reintorc la serviciu, intrebarea este cand?
Perioada de concediu pt care am optat este de 2 ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil
maryag
am 2 copii ,unul face 2 ani in ianuarie iar celalalt are abia 5 luni,primesc alocatie si indemnizatie pt primul iar pentrul al doilea primesc alocatie si ... (vezi toată discuția)