avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... 'RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

'RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA OBLIGATIVITATII CONTROLULUI PSHIC LUNAR PENTRU DEMNITARII ROMANIEI'

:strong:'RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA OBLIGATIVITATII CONTROLULUI PSHIC LUNAR PENTRU DEMNITARII ROMANIEI'

INGROZITI DE POLITICA NEBUNILOR ROMANII VOR O LEGE CARE SA OBLIGE PRESEDINTELE SI PARLAMENTUL LA CONTROL PSIHIC LUNAR,SI LEGEA DESFIINTARII IMUNITATII CARE A INMULTIT CORUPTIA

D.v ce parerea aveti ????:-/:-/
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 09:46, 19 Septembrie 2009
Oare acum nu se face control psiho ? Nu sunt obligati macar la depunerea candidaturii sa faca o vizita medicala, cu analize si teste psiho ? Eu cred ca fac deja . Pai in orice firma sau institutie se cere fisa medicala chiar la depunerea dosarului pentru angajare sau pentru admitere . De la gradinita si pana dupa terminarea studiilor superioare toata populatia tarii face analize si fise medicale .
Sunt total deacord ca demnitarii sa faca obligatoriu la depunerea candidaturii si-apoi macar anual analize si teste psiho. Sunt si alte profesii in care acestea se fac obligatoriu o data pe an.
adriantot a scris:

Oare acum nu se face control psiho ? Nu sunt obligati macar la depunerea candidaturii sa faca o vizita medicala, cu analize si teste psiho ? Eu cred ca fac deja . Pai in orice firma sau institutie se cere fisa medicala chiar la depunerea dosarului pentru angajare sau pentru admitere . De la gradinita si pana dupa terminarea studiilor superioare toata populatia tarii face analize si fise medicale .
Sunt total deacord ca demnitarii sa faca obligatoriu la depunerea candidaturii si-apoi macar anual analize si teste psiho. Sunt si alte profesii in care acestea se fac obligatoriu o data pe an.

-Stiu sigur ca nu s-a cerut la nici un dosar de candidatura(deputati,senatori -locali) aceasta fisa medicala-desi legea prevede acest fapt.
Este logic si legal ca si aceste persoane-inclusiv cei care doresc sa obtina titlul de Presedinte al Romaniei- sa se supuna acestor norme de drept.
Testul psihologic trebuie sa fie obligatoriu ( dar nu orice fel de test in asemenea posturi "cheie" importante)
Si testarea medicala ar trebui sa fie reala-mai ales pentru persoanele care depasesc varsta de 50 de ani - (pentru ca organismul la aceasta varsta poate produce uneori stari acute ale unor tulburari de natura metabolica cu efecte asupra sistemului endocrin si nervos).
Si testarea medicala ar trebui sa fie reala-mai ales pentru persoanele care depasesc varsta de 50 de ani - (pentru ca organismul la aceasta varsta poate produce uneori stari acute ale unor tulburari de natura metabolica cu efecte asupra sistemului endocrin si nervos).

Sa nu fim rai si sa nu jignim. Mai ales sa nu generalizam... Haideti sa fim buni, sa nu ne schimbam dupa cei rai..sa se schimbe ei dupa noi. Nu am nimic nici cu cei tineri, nici cu cei trecuti de 50 de ani (sa nu uitam ca experienta vine in timp), atata timp cat dovedesc ca sunt capabili de-a fi presedinte.
Eu cred ca oamenii sunt dezorientati total, e foarte greu sa-l aleaga pe cel mai bun. Doar Unhiul Sam ne mai salveaza, parerea mea...
Eu unul am o parere foarte buna privind aceasta propunere. Cu mentiunea ca acest control psihic sa fie facut la inaltimea functiei pe care o solicita acestia. F.f.f.f. amanuntit...
valeriugreceanu a scris:

Eu unul am o parere foarte buna privind aceasta propunere. Cu mentiunea ca acest control psihic sa fie facut la inaltimea functiei pe care o solicita acestia. F.f.f.f. amanuntit...

Multumesc pentru raspuns.
=D>=D>=D>=D>
Exact asa am precizat si eu.
Fisa medicala a acestor "candidati"la functii supreme trebuie sa fie de natura a Expertizei medicale amanuntita si si reala.:)
Exceptia intareaste regula cu privire la varsta solicitantilor :stunned:.
Fisa medicala ar trebui sa contina si cotele de risc pentru anumite afectiuni care pot interveni pe motivul "suprasolicitarii intelectuale"si al "stresului acumulat la sedintele parlamentare":)):)):)):):):)

Weekend minunat tuturor utilizatorilor acestui site.
cu respect si consideratie ,
rodica_post

Alte discuții în legătură

Examen psihologic lucratori nety2014 nety2014 V-as ruga sa detaliati ce intelegeti prin : Personal cu funcţie de decizie (funcţionar public aflat temporar într-o funcţie din viaţa politică sau ... (vezi toată discuția)
Director nou mihaelamir mihaelamir ce sa fac cu un cadru didactic care refuza sa mearga sa faca consliere testul psihologic i-a iesit cu recomandari si are un comportamant care lasa mult de ... (vezi toată discuția)
Pot să mă înscriu la o școală de șoferi fără teste medicale? ContSters396991 ContSters396991 Doresc să-mi arăt aptitudinile în șofat, fără rea-credință. Oricum, fișa medicală este un [b]act nul[/b] deoarece legea trebuie să respecte ... (vezi toată discuția)