avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatii pentru fapte inventate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatii pentru fapte inventate

Buna ziua!
De ceva timp, din dorinta de a se razbuna, un tampit imi tot face reclamatii penale care ajung la parchetul militar, pentru ca lucrez in armata. Faptele relatate in reclamatii sunt fictive si povestite intr-o maniera care ar amuza si cel mai sobru om ....problema este ca mie imi creeaza un deranj atat emotional cat si financiar. Ce pot face pentru a-l opri ?
Cel mai recent răspuns: nenemus , utilizator 15:45, 27 Martie 2017
Procurorii militari la ce concluzie au ajuns in urma cercetarilor facute?
Persoana respectiva este cadru militar sau civil?
Daca reclamatiile nu se confirma il puteti actiona in instanta pentru obtinerea de despagubiri materiale si morale.
respectivul, este civil...in momentul de fata trebuie sa merg sa dau declaratie la parchetul militar. Sotia mea a depus plangere impotriva lui pentru hartuire, plangere sustinuta de martori si fffff multe dovezi, iar el se razbuna pe mine. Am fost sunat si avertizat ca daca nu renuntam la plangerea initiala, asa se va intampla. Convorbirea este inregistrata. O pot folosi?
In situatia in care procurorii militari constata ca nu exista suficiente dovezi in sustinerea reclamatiilor facute de persoana in cauza, puteti sa formulati o plangere in temeiul art. 268 cod penal, cu privire la inducerea in eroare a organelor judiciare. Puteti solicita si daune!
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2017
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Mulumesc! Dar, totusi, in aparararea mea pot folosi inregistrarea cu santajul?
Le puteti folosi.
Organul de ancheta poate accepta orice probe care pot conduce la aflarea adevarului.

Alte discuții în legătură

Acuzatie hartuire si santaj cosminasirb cosminasirb Am fost acuzata de hartuire sexuala si santaj si de curand s-a dat sentinta definitiva ca fiind nefondata .Avand in vedere ca reputatia mi-a fost patata si ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters287513 ContSters287513 Fostul patron pentru a se razbuna pe mine ca l-am reclamat la ITM si a fost sanctionat mi-a facut plangere penala la politie, si la Primarie, prezentand niste ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata - plangere neintemeiata CarmendiaDinu CarmendiaDinu Buna ziua, in primul rand imi cer scuze pentru greseala de ortografie din titlu! in al doilea rand as avea rugamintea sa ma ajutati, pe cat posibil, in ... (vezi toată discuția)