Buna ziua!
De ceva timp, din dorinta de a se razbuna, un tampit imi tot face reclamatii penale care ajung la parchetul militar, pentru ca lucrez in armata. Faptele relatate in reclamatii sunt fictive si povestite intr-o maniera care ar amuza si cel mai sobru om ....problema este ca mie imi creeaza un deranj atat emotional cat si financiar. Ce pot face pentru a-l opri ?
Procurorii militari la ce concluzie au ajuns in urma cercetarilor facute?
Persoana respectiva este cadru militar sau civil?
Daca reclamatiile nu se confirma il puteti actiona in instanta pentru obtinerea de despagubiri materiale si morale.
respectivul, este civil...in momentul de fata trebuie sa merg sa dau declaratie la parchetul militar. Sotia mea a depus plangere impotriva lui pentru hartuire, plangere sustinuta de martori si fffff multe dovezi, iar el se razbuna pe mine. Am fost sunat si avertizat ca daca nu renuntam la plangerea initiala, asa se va intampla. Convorbirea este inregistrata. O pot folosi?
In situatia in care procurorii militari constata ca nu exista suficiente dovezi in sustinerea reclamatiilor facute de persoana in cauza, puteti sa formulati o plangere in temeiul art. 268 cod penal, cu privire la inducerea in eroare a organelor judiciare. Puteti solicita si daune!