oncubina lui bunelu, ei nefiind niciodata casatoriti. Bunelul avea pamant cu acte dovedite de la arhiva nationala. Concubina nu a avut nici o palma de pamant, dovedit tot cu acte. Bunelul moare inainte de colectivizare, iar concubina, semneaza ea pentru pamantul intrat in CAP, in acte fiind semnatura ei. Se face cerere de reconstituire dupa legea 18, iar cei care fac cererea sunt copilul concubinei, dar nu si al bunelului si copilul nascut din relatia lor de concubinaj. Concubina lui bunelu, cand a venit la el, avea deja un alt copil. Pe T.P. sunt trecuti cei doi,ca fiind facuta reconstituirea pamantului concubinei, ca si cum a fost terenul ei, deoarece ea l-a dat in CAP.
Aveau dreptul sa faca reconstituire pentru el, daca doar concubina la dat la CAP? Inteleg ca pe TP trebuia sa apara doar copilul lor, dar sa se reconstituie de pe urma terenului lui bunelu, deoarece doar el a avut pamant in toata actele posibile.
Cum il scot pe copilul concubinei de pe TP, cel care nu este si copilul lui bunelu?
Daca doar concubina a semnat, pentru CAP, le da dreptul copiilor ei ca si cum terenul a fost mereu al acesteia?
Faceti succesiunea dupa bunicul si apoi formulati cereri in calitate de mostenitor. Daca nu ati lucrat niciodata acel teren , daca nu l-ati avut in posesie, nu aveti nici un drept, chiar daca titlul s-a emis gresit.daca sunteti mostenitor acceptant al bunicului puteti solicita anularea tiltului pe cale judecatoreasca.