avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

Pentru persoanele fizice autorizate, impozitate in sistem forfetar, concediu de odihna exista, legal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 28 Martie 2017
Numai daca au calitatea de salariat .. in schimb, isi pot organiza activitatea cum doresc ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala biaman biaman Poti sa devii ,,angajat\'\' in cadrul intreprinderii individuale unde esti intreprinzator? Oug 44/2008 nu mi se pare foarte clara.La infiintarea I.I. la ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar madyfree1987 madyfree1987 1..As dori sa stiu si eu in ce consta impozitul forfetar si ce influenta are asupra persoanelor PFA . 2..As vrea sa stiu daca se poate lucra in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? Euromintl Euromintl Buna ziua, In curand ar trebui sa incep o colaborare project based cu o firma care nu are nici un fel de forma juridica in Romania.In incercarea de a ma ... (vezi toată discuția)