avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri

Dispozitiile art. 4 din Ord. nr. 547/2010 pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea sporurilor la salariile de bază, în conformitate cu prevederile notei din anexa nr. II/2 la Legea-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, prevad: "(1) În situaţia în care unele categorii de personal, datorită specificului activităţii, îşi desfăşoară activitatea în locuri de muncă care se regăsesc în una sau mai multe grupe, vor beneficia de un singur spor aferent fiecărei grupe, şi anume de cel mai mare.
  (2) Sporurile prevăzute în anexele nr. 1 şi 3 nu pot fi acordate cumulat aceleiaşi persoane, cu excepţia sporurilor prevăzute în anexa nr. 1 la pct. I lit. A şi în anexa nr. 3 la lit. A." Va-s ruga sa-mi interpretati alin. (2) al acestui articol.

Alte discuții în legătură

Sporuri legale dana42 dana42 Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital iar in ultimii ani ma ocup de statistica medicala. Initial am primit sporul de 15% pt. sectie si 15% pt. ... (vezi toată discuția)
Ordin abrogat carmenstan carmenstan VA ROG SPUNE-TI-MI ,DACA Ordinul MS nr. 547/2010 - aprobarea Regulamentului privind acordarea sporurilor la salariile de baza ESTE IN VIGOARE ? Da ca s-a ... (vezi toată discuția)
Spor conditii periculoase si vatamatoare de munca crisnov crisnov Buna ziua, mai sunt in vigoare prevederile din ORDIN MS nr. 547/ 26.05.2010 ? Ma refer in special la cele precizate mai jos. Va multumesc \"ANEXA Nr. 3 la ... (vezi toată discuția)