avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri legale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri legale

Lucrez ca asistenta medicala intr-un spital iar in ultimii ani ma ocup de statistica medicala. Initial am primit sporul de 15% pt. sectie si 15% pt. calculator, ulterior am fost obligata sa renunt la unul dintre ele. Va rog sa-mi spuneti cum e legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:50, 2 Aprilie 2012

Art. 4. -(1) din ordin547/2010 :
In situatia in care unele categorii de personal, datorita specificului activitatii, isi desfasoara activitatea in locuri de munca care se regasesc in una sau mai multe grupe, vor beneficia de un singur spor aferent fiecarei grupe, si anume de cel mai mare. (2) Sporurile prevazute in anexele nr. 1 si 3 nu pot fi acordate cumulat aceleiasi persoane, cu exceptia sporurilor prevazute in anexa nr. 1 la pct. I lit. A si in anexa nr. 3 la lit. A.

Odata cu aplicarea Legii330/2009,si aparitia OMS 547/2010nu se mai permite cumulul sporurilor,cu exceptia prezentata,dar nu este cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri dana manea dana manea Dispozitiile art. 4 din Ord. nr. 547/2010 pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea sporurilor la salariile de bază, în conformitate cu prevederile ... (vezi toată discuția)
Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)
Spor sanatate Elym92 Elym92 Buna ziua! Sunt angajata la unitatea de transfuzii a SCJM. Am solicitat sporul care mi se cuvine in baza Legii 330/2009 Art.13 litera E. Raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)