avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie imobiliara

Salut,

As vrea sa imi infiintez o mica agentie imobiliara, care sa se ocupe DOAR cu inchirierea imobilelor. (gasirea de chiriasi pentru contractanti).

Ca angajati vor fi 2 oameni la inceput: eu si sotia.

Intrebarile mele sunt:

1. Cod-ul CAEN este 6831 ?
2. Ce tip de societate este bine sa deschid? Am citit ca fiind tanar (25 ani), neavand pana acum alta firma, ar trebui sa deschid un SRL-D.

3. Daca fac un SRL-D ce sume nerambursabile pot lua? Nu tin neaparat sa ma leg la cap fara sa ma doara, intreb doar sa stiu pe viitor.

4.Ar trebui sa ma duc cu un contract tip la un avocat sa il "personalizez? Ce stiti despre comisioane? Se percep si de la proprietarul imobilului si de la noii chiriasi? (Am cautat pe net si am gasit ca se percep de la ambele parti, ceea ce mi se pare ciudat)

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta: 1. detin un srl in jud ilfov, ... valu1989 valu1989 Buna ziua, Am urmatoarea speta: 1. Detin un SRL in jud Ilfov, autorizat cu mai multe coduri CAEN inclusiv: 6820 pentru Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Cod caen Nina1 Nina1 Buna ziua, Ce cod CAEN trebuie pentru o firma de tip SRL cu activitate evaluari proprietati imobiliare? Va multumesc (vezi toată discuția)
Suport deschidere srl si contabilitate solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce fel de contabilitate trebuie tinuta, pentru o firma de imobiliare , care are si obiect de activitate de consultanta - ... (vezi toată discuția)