Buna! Va rog spuneti-mi daca chiriasul nu mi-a platit chiria pe februarie si martie, nu a platit intretinerea nici pe ianuarie, nici pe februarie si caruia i-am adus la cunostinta prin notificare ca vreau sa reziliez contractul cu dara de 1 aprilie 2017 dar nu vrea sa plece pot sa-l scot afara daca merg la Politie? Sau trebuie sa merg la un executor judecatoresc? am un contract de inchiriere pentru 6 luni ( 1 ianuarie -30 iunie) inregistrat la anaf si pt care am platit darile catre stat pe primele trei luni. Va rog spune-mi cum ar trebui sa procedez. La sectia de Politie de care apartinem i s-a spus tatei ca ei nu pot interveni pt ca nu sunt " recuperatori". Pot sa-i dau afara cu doi martori in baza unui proces verbal de constatare? Chiar nu pot sa-i dau afara cu Politia? Sa merg la executor, sa depun o cerure pt obtinerea unei ordonante presedentiale ? Vreau sa-i scot urgent din casa pentru a nu mai creste datoriile si apoi sa recuperez banii prin instanta daca pe cale amiabila nu se poate.
Multumesc pentru ajutor!