avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea unui chirias care nu a achitat chiria si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea unui chirias care nu a achitat chiria si utilitatile de doua luni

Buna! Va rog spuneti-mi daca chiriasul nu mi-a platit chiria pe februarie si martie, nu a platit intretinerea nici pe ianuarie, nici pe februarie si caruia i-am adus la cunostinta prin notificare ca vreau sa reziliez contractul cu dara de 1 aprilie 2017 dar nu vrea sa plece pot sa-l scot afara daca merg la Politie? Sau trebuie sa merg la un executor judecatoresc? am un contract de inchiriere pentru 6 luni ( 1 ianuarie -30 iunie) inregistrat la anaf si pt care am platit darile catre stat pe primele trei luni. Va rog spune-mi cum ar trebui sa procedez. La sectia de Politie de care apartinem i s-a spus tatei ca ei nu pot interveni pt ca nu sunt " recuperatori". Pot sa-i dau afara cu doi martori in baza unui proces verbal de constatare? Chiar nu pot sa-i dau afara cu Politia? Sa merg la executor, sa depun o cerure pt obtinerea unei ordonante presedentiale ? Vreau sa-i scot urgent din casa pentru a nu mai creste datoriile si apoi sa recuperez banii prin instanta daca pe cale amiabila nu se poate.
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Proprietarul apartamentului dat in chirie sparge usa si intra in locuinta chiriasului marialexandru marialexandru locuiesc in chirie cu contract semnat din feb .toate bune cat timp am platit chiria la timp.apoi in lna mai am intarziat chiria si au inceput sa intre cu cheia ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)