avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte - numele mamei gresit in certificatul de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte - numele mamei gresit in certificatul de nastere

Buna in certificatu unui minor la mama era trecuta mama lui si acuma dupa cativa ani iese ca nu este mama lui ci alt cineva e mama minorului cu numele asemanator ce se poate face ?pentru recuperare va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:21, 16 Mai 2017
Sa se verifice cum este scris in actul de nastere, nu in certificat. Se solicita rectificarea actului de nastere. Da ce nu l-a crescut mama lui buna? Au fost incurcati copiii la nastere, sau ce insinuati? Adica cum,, altcineva cu nume asemanator,,?
Pana la 14 ani nu a fost nici o problema acuma sa zis ca nui mama lui deci era de fata mama lui si ca mama lui de fata nu este acea de pe certificat de nastere cum se poate sa se clarifice treaba asta
Cum adica s-a zis ca nu-i mama lui, cine i-a zis asta?
Spuneti povestea ordonat ca nu se intelege nimic.

Mie imi pare asa: un copil a implinit 14 ani, s-a dus la Evidenta pentru cartea de identitate iar acolo s-a observat ca e o greseala la numele mamei in certificatul de nastere.
Nu-mi vine sa cred ca cineva s-a dat drept mama copilului unui copil pe care l-a crescut.
Mama mea naturala care este si mama mea in certificatul de nastere nu este mama mea acuma am vrut sami fac buletinul si miau spus ca este alt cineva si au adus pe pers.aceea dar nu este mama mea aceea pers.care au adus ei de fata sa facut adn. Dar in actul de nastere nu este mama mea chiar greu de explicat ce se poate face pot sa ma folosesc de actul meu de nastere asa cum este sau doar la 18 ani fára acordul mamei sau cum pot sa fac aceel act sa fie cu mama mea
Deci normal nu pot sami fac buletin ptr.ca nu poate semna mama mea atunci ce am de facut daca o sa am 18 ani pot sa imi fac buletinul pe acest certificat?

Alte discuții în legătură

Schimbarea numele mamei din certificatul de naștere al unui copil major danywolf97 danywolf97 as dori sa stiu daca se poate ca numele mamei se poate schimba din certificatu de nastere al uni copil major daca familia care vrea sa infieze daca cuplu ... (vezi toată discuția)
Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului ContSters96930 ContSters96930 o prietena de-a mea s-a casatorit cu un barbat care avea un copil mic de 3 ani din prima casatorie,acum copilul are 23 ani,ea spune ca,copilul a cerut ca in ... (vezi toată discuția)