PROCURĂ SPECIALĂ
Subsemnatul/a_________________________________________, cetăţean român, născut/ă la data de ______________________, în localitatea ______________ fiul/fiica lui ___________________________ şi _______________________, cu domiciliul în __________________________________, aflat temporar în ________________, identificat/ă cu paşaport/C.I. nr. _________________ în care este înscris C.N.P. _________________, cu înălţimea de ________________, ochi __________, semne particulare ______________, împuternicesc pe ___________________ născut/ă la data de _____________________ în localitatea ________________________, identificat/ă cu paşaport/C.I. nr._____________ CNP ______________________ cu domiciliul în __________________________________, să mă reprezinte în faţa autorităţilor române competente în legătură cu eliberarea şi ridicarea certificatului de naştere si depunerea cererii pentru eliberarea actului de identitate şi ridicarea actului de identitate ca urmare a pierderii si schimbarii domiciliului.
Pentru aducerea la îndeplinire a prezentului mandat, mandatarul meu va semna în numele meu şi pentru mine oriunde va fi necesar, semnătura sa fiindu-mi opozabilă.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor prezentate în conformitate cu Legea 677/2001.
Redactat şi autentificat astăzi, ……………., la Ambasada României la Berna, într-un exemplar original care rămâne în arhiva oficiului consular şi ……. (………..) duplicate, dintre care unul rămâne în arhiva oficiului consular şi ………. (………..) exemplare se eliberează mandantului.
Semnătura___________________
~ final discuție ~