avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR - samponeza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR - samponeza

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un cod COR pentru o persoana care va fi angajata la un salon de infrumusetare doar pentru a spala clientii pe cap? Mentionez ca persoana respectiva nu are certificat de calificare pentru postul de coafor. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ii sau pfa boby_zb boby_zb Ce imi recomandati pentru un salon de infrumusetare, sa fac PFA sau II ( sunt calificat in domeniu - coafor). Pentru inceput voi merge doar pe frizerie, coafor ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi angajat intr-un salon de infrumusetare, fara sa activez in domeniul respectiv? Daniel Vidoe Daniel Vidoe Salutare internauti, Exista posibilitatea de a ma angaja intr-un salon de infrumusetare (alaturi de prietena mea), insa nedesfasurand activitatile ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)