avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot fi angajat intr-un salon de infrumusetare, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot fi angajat intr-un salon de infrumusetare, fara sa activez in domeniul respectiv?

Salutare internauti,

Exista posibilitatea de a ma angaja intr-un salon de infrumusetare (alaturi de prietena mea), insa nedesfasurand activitatile respective codului caen? (nu voi fi nici frizer, nici manichiurist, etc), ci voi intretine salonul pe partea de aprovizionare cu produse, administratie, dezvoltare, marketing, activitati de coordonare - manager salon.

Este neaparat necesar ca CIM sa fie facut pe unul din codurile COR care apartin de codul CAEN al saloanelor de infrumusetare?

Repet, conform activitatilor enumerate mai sus, pe care le voi desfasura acolo, nu voi efectua activitati de frizerie/manichiura, etc, tipice unui salon de infrumusetare.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
Daniel Vidoe, Consultant asigurari
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 15 Octombrie 2019
Da, exista aceasta posibilitate .. societatea poate angaja personal care sa nu aiba legatura cu obiectul de activitate (de exemplu, sofer, contabil , agent comercial etc.)
Va multumesc pentru raspuns.

Exista vreun "artificiu" care trebuie facut, sau este o angajare normala, pe un post diferit fata de cele standard ale codului COR?

Multumesc.
Este despre o angajare normala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot vinde produse cosmetice in salon de infrumusetare? samyku samyku Buna ziua, Daca am deschis un salon de infrumusetare (coafura-frizerie-manichiura-pedichiura), pot sa am un stand micut cu produse la vanzare, de exemplu de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remodelare ... Ioanazip Ioanazip Buna ziua! Vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remoedelare corporala. Ce cod caen imi trebuie? Serviciile incluse ar fi: - micropigmentare ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)