avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - angajator nerezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - angajator nerezident

Buna ziua,

Am un angajator nerezident care este inregistrat in Romania doar pentru plata contributiilor sociale. Cei doi salariati isi declara impozitul pe salarii prin formularul 224 iar angajatorul nerezident depune declaratia 112 cu contributiile sociale pe care le si achita.

Imi puteti spune va rog daca am obligativitatea de a inregistra societatea in Revisal la ITM?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Nerezident al carui venit este suportat de o persoana juridica nerezidenta in romania Corina_Mitrica Corina_Mitrica Un cetatean estonian, nerezident, angajat al unei societati din Estonia este detasat pe teritoriul Romaniei pe o perioada de 12 luni. Salariul este achitat de ... (vezi toată discuția)
salariat, contract de munca la angajator nerezident hotelsilvasibiu hotelsilvasibiu Buna ziua, Sunt salariat, cu contract de munca la un angajator nerezident (Austria) cu care am incheiat un acord privind plata contrib sociale si a imp pe ... (vezi toată discuția)
Angajare filipineza bona centru_cta centru_cta Buna ziua! am angajat cu contract de munca filipineza, bona, eu sunt persoana fizica, am luat parola itm am transmis contractul in revisal, mai departe am ... (vezi toată discuția)