avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terasa acoperita cu temelie la o distanta mica de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terasa acoperita cu temelie la o distanta mica de hotar

Buna ziua,

In primul rand doresc sa va multumesc pentru viitoarele raspunsuri.

Am un vecin care isi construieste o casa si avem o discutie in legatura cu o terasa acoperita si care sustine efectiv casa (acoperisul ei - face parte din constructie), are si temelie si are o distanta mai mica decat prevede in certificatul de urbanism pe zona respectiva (3m). As vrea sa stiu daca terasa respectiva este luata ca spatiu construit si ar trebui sa fie la o distanta de minim 3m? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:50, 30 Martie 2017
Trebuie vazuta autorizatia lui de constructie. Da, e constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre constructie permanenta (terasa) si limita de hotar adrian110279 adrian110279 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu o nelamurire in ce priveste o constructie permanenta, respectiv o placa de beton (terasa) construita de vecin care ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)