avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... firma UK, inchiriere birou Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

firma UK, inchiriere birou Romania

Buna ziua,

Sunt anumite conditii necesare pentru o firma din UE sa inchirieze spatiu birouri in Romania?

Se poate face contract de inchiriere direct cu societatea din UK fara deschdere de filiala, reprezentata, punct de lucru in Romania?

Societatea din UK este inregistrata platitoare de VAT, daca firma care inchiriaza este platitoare de TVA contractul ar trebui sa nu contina VAT?



Multumesc.

Alte discuții în legătură

Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)
Obtinere cod tva pentru o firma din de cryss8 cryss8 o societate germana cu sediul in germania doreste sa obtina cod de TVA in Romania. Ce documente sunt necesare si unde ar trebui sa se adreseze? multumesc (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru al unei firme straine in romania dan_c_85 dan_c_85 Buna ziua. Firma austriaca pe care o reprezint doreste sa isi deschida un punct de lucru la noi in Romania. Se doreste ca inchirierea spatiului unde va fi ... (vezi toată discuția)