avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stivuitorist - garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stivuitorist - garantie

I se poate retine garantie pentru ca lucreaza in depozit (incarca si descarca marfa, pregateste marfa pentru livrare) in baza Legii nr. 22/1969?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 1 Aprilie 2017
Pentru ce operatiuni desfasoara, nu i se poate retine in mod normal garantie.

Gestionar, în înţelesul legii, este acel angajat al unei persoane juridice prevăzute la art. 176 din Codul penal care are ca atribuţii principale de serviciu primirea, păstrarea şi eliberarea de bunuri aflate în administrarea, folosinţa sau deţinerea, chiar temporară, a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm marus10 marus10 conform legii 22/1969 si art 254 din CM este legal sa se retina garantii din salariu STIVUITORISTILOR,MANIPULANTILOR SI SOFERILOR....?...in lege se spune ca ... (vezi toată discuția)
Contract garantie / retinere garantie gestionarului angajat in mediul privat srl... Elena Goran Elena Goran buna ziua , conform ultimelor modificari la codul penal art 176 despre care face vortbire in legea gestionarilor se refera doar la autoritatile publice . ... (vezi toată discuția)
Reținere garanție Dicaro Dicaro Este legal ă se opri garanție materială 10% din salariu brut pt un post de sofer ce urmează a lucra pe masina de colectare gunoi menajer?? Tinand cont ca ... (vezi toată discuția)