avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurare sotie alt domiciliu (fara venit)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurare sotie alt domiciliu (fara venit)

Sunt pensionar, sotia (fara venituri) are domiciliul intr-un judet,iar eu am domiciliul in alt judet, (in cartile de identitate). Poate avea calitatea de coasigurat eu fiind itretinatorul ???

Alte discuții în legătură

Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)
Scutire cas unouno unouno Buna ziua. V-as ruga sa ma ajutati daca se poate. Am 61 de ani fara servici,fara nici un venit.Sotia are pensie de boala sub 400 lei.Eu pot cumva beneficia de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)