avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare pentru un teren!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare pentru un teren!

Cat ma costa actele notariale pentru achizitionarea unui teren in valoare de 360 de milioane? Mentionez ca am platit pentru o parte 125 de mil si notarul a costat atunci aproape 6 mil + o procura legalizata inclusa! Asta inseamana ca a ramas de plata in 235 mil.?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:04, 1 Aprilie 2017
Buna ziua,
Doar notarul va poate spune cu exactitate sau aproximativ pretul avand in vedere ca taxele se stabilesc in functie de grilele lor care se intocmesc functie de zona, calitate teren etc.
Mergeti la un notar si va va spune, eventual la cel la care ati intocmit antecontractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Pret acte vanzare cumparare myryam myryam Buna ziua,am rugamintea daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cat costa actele de vanzare cumparare,mentionez ca doresc sa fac acte pe un teren cu casa (in ... (vezi toată discuția)
Pret acte notar ! Adriana68 Adriana68 Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)