avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizației pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizației pentru somaj

Bună ziua, în data de 02.02.2017 am depus dosarul cu acte pentru șomaj, și a fost acceptat. Întrebarea mea este: LA CIT TIMP INTRA PRIMA INDEMNIZAȚIE, CE PERIOADA TREBUIE SA TREACĂ CA SA PRIMESC BANII? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

La cat timp dupa incetarea ccc trebuie depuse actele la somaj si care sunt pasii pentru aceasta? crynarusu crynarusu Buna ziua fetita mea inplineste 2 ani pe 3 aprilie,as vrea sa stiu care sint pasi pe care treb sa ii urmez ptr a depune actele de somaj?dupa terminarea cic in ... (vezi toată discuția)
Prima luna incasare somaj carmina28 carmina28 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce primeste indemnizatia de somaj. Am intrat in somaj cu data de 27 mai si am fost informata ca voi primi indemnizatia in ... (vezi toată discuția)
Somaj de absolvent olidin olidin buna ziua. as vrea si eu niste lamuriri: am beneficiat de somaj de absolvent pana pe 30 mai 2010. cand am depus dosarul, nu am specificat ca detin carnet de ... (vezi toată discuția)