avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima luna incasare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima luna incasare somaj

Buna ziua,

Am o nelamurire in ceea ce primeste indemnizatia de somaj. Am intrat in somaj cu data de 27 mai si am fost informata ca voi primi indemnizatia in fiecare 20 ale lunii. In luna iunie (ziua 20) nu am incasat indemnizatia. Ma puteti lamuri de cand voi putea ridica somajul? 20 iulie? Cum se calculeaza?

Multumesc anticipat,
Carmina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 21 Februarie 2020
1. Veti primi in luna iulie indemnizatia de somaj pe luna iunie si pe cele 5 zile din luna mai.

2. Intarzierea se datoreza faptului ca ati depus actele la Agentia de Somaj dupa 15 ale lunii si nu a mai fost timpul necesar pentru intocmirea documentelor de expediere a banilor.
Va multumesc pentru lamurire!
Buna ziua,am depus dosarul de somaj pe 16 ianuarie, am luat azi pe 19 șomaj..foarte putin 263 ron..as vrea sa stiu daca voi mai primi si dw pe 1pe 18 februarie..in luna martie,deoarece pe 18 februarie m am angajat..?
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
Irina19, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, veti primi si pentru acea perioada indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj bub2 bub2 Buna ziua!In data de 20 ianuarie mi-am depus actele pentru indemnizatia de somaj.In 18 februarie a-m fost pentru prima viza,iar in 19 mi-au venit banii.Dar nu ... (vezi toată discuția)
Cand mai primesc indemnizatie de somaj, dupa concediu medical? ika ika Sunt somer , absolvent studii superioare, in perioada 20 ian.-18 feb. ac,am fost internat in spital. La data de 21 ian. am anuntat in scris la ALOFM, prin ... (vezi toată discuția)
Senzational !!! luati aminte dragi petitionari catre cedo!!! nimar nimar In anul 2007, pe 18 iunie este expediata din Romania o plangere impotriva statului Roman la CEDO. Pe data de 19 iunie 2007 este trimisa o completare la ... (vezi toată discuția)