avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... SENZATIONAL !!! Luati aminte dragi petitionari catre ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

SENZATIONAL !!! Luati aminte dragi petitionari catre CEDO!!!

In anul 2007, pe 18 iunie este expediata din Romania o plangere impotriva statului Roman la CEDO. Pe data de 19 iunie 2007 este trimisa o completare la plangere. Ambele trimiteri expediate prin Posta Romana cu Confirmare de Primire.

Trimiterea din 19 iunie este primita de catre CEDO in 26 iunie 2007, iar Confirmarea de Primire se intoarce la expeditor in 30 iunie 2007.

La trimiterea din 18 iunie nu s-a primit Confirmarea de Primire de catre expeditor nici dupa 30 zile de la expediere. Datorita acestui fapt expeditorul face o plangere catre Posta Romana referitoare la plicul din 18 iunie.

In a 31 zi de la expedierea plicului din 18 iunie 2007 expeditorul primeste o instiintare de la CEDO completata de un functionar roman in care i se spune ca plicul expediat in 18 iunie a fost primit in 20 iunie 2007 si plicul expediat in 19 iunie a fost primit in 26 iunie 2007.

ACUM URMEAZA PARTEA INTERESANTA :

expeditorul primeste in 20 august 2007 raspunsul referitor la plicul expediat in 18 iunie 2007 de la Posta Romana impreuna cu Confirmarea de Primire
semnata si stampilata de catre CEDO cu data de 02 iulie 2007.

Cu alte cuvinte FUNCTIONARUL ROMAN AL CEDO A MINTIT ; si anume plicul expediat in data de 18 iunie 2007 NU a fost primit de CEDO in 20 iunie 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o

Acum expeditorul se gandeste serios sa depuna plangere penala impotriva acelui functionar pentru declaratii mincinoase si abuz in serviciu .

Ce-l sfatuiti d-lor consilieri si avocati ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:33, 24 August 2010
chiar e indicat sa se se faca urgent plangere penala. e incredibil si inadmisbil ce a facut acel functionar!
la cit trebuie sa plateasca statul roman pentru hotariri date anapoda, ce mai conteaza o plingere... poate macar asa sa ne fie respectat DRETUL FUNDAMENTAL DE A FI CONTRIBUABIL al statului.
Cred ca cel mai bine ar fi sa faceti o adresa sau sa trimiteti un memoriu presedintelui Curtii Europene a Drepturilor Omului, rugandu-l sa faca o ancheta interna referitoare la aceasta problema si sa va aduca la cunostinta neintarziat rezultatul.
Da, puteti face si plangere penala cat si o solicitare pentru efectuarea unei anchete interne, asa cum a zis domnul Sad, mai sus.
Sincer sa fiu nu am auzit niciodata sa existe astfel de probleme la CEDO...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata trimisa prin curier manuelle manuelle Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate si frauda dece84 dece84 Buna ziua! Am nevoie de ajutor si sfaturi int-o speta mai complexa. Sunt cetatean roman. locuiesc in Oradea. Am primit in urma cu cateva luni, la adresa de ... (vezi toată discuția)