avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere de chemare in judecata trimisa prin curier
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere de chemare in judecata trimisa prin curier

Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie indosariata in dosar tip sina, tip plic? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:27, 12 August 2009
Cererile de chemare in judecata transmise prin curier le expediati in nr. de exemplare necesare, intr-un singur plic, fara a fi indosariate. Confirmarea de primire il constituie documentul eliberat ulterior de curierul Dvs. prin care vi se indica datele aferente expedierii (data livrarii, ora livrarii, persoana primitor etc.)
Puteti sa trimiteti actiunea simplu, prin posta: scrisoare recomandata cu confirmare de primire.Nu vor fi nici un fel de probleme.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Am avut o actiune pe care am expediat-o cu posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, nu au fost probleme.
utc a scris:

Am avut o actiune pe care am expediat-o cu posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, nu au fost probleme.


E cel mai bine asa.
In lege asa se specifica.

Alte discuții în legătură

Ce data este considerata in termen ? geavela geavela Buna ziua ,Am facut o cerere de apel dupa 25 de zile de la primirea hotaririi prin posta , in 29 iunie . Am trimis cererea de apel cu motive si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Cum trimit acte in dosar GermanAlex GermanAlex Am un proces la Tribunalul Cluj si eu sunt din Pitesti. Am avocat, dar e ca si cum nu as avea, deci nici nu pot apela la el. Vreau sa depun la dosar niste ... (vezi toată discuția)
Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)