avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum trimit acte in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum trimit acte in dosar

Am un proces la Tribunalul Cluj si eu sunt din Pitesti. Am avocat, dar e ca si cum nu as avea, deci nici nu pot apela la el. Vreau sa depun la dosar niste acte. Am trimis ceva prin email dar sunt si poze color de calitate pe care vreau sa le trimit fizic. Deci le trimit cu AR pe adresa Tibunalului Cluj si specific dosarul sau cum altfel se pot trimite?
Cel mai recent răspuns: ContSters421029 , utilizator 22:44, 19 Aprilie 2017
faceti o adresa de inaintare in care specificati numarul dosarului si ce reprezinta inscrisurile transmise. e ok prin posta.
Prin posta cu confirmare de primire. Faceți și o adresa în care specificați ca depuneți la dosar înscrisurile respective. Arătați nr de dosar complet termen judecătorie . Daxa avocatul nu-și îndeplinește atribuțiile pt care l-ați angajat , puteți cere rezilierea contract de asistență juridica și restituirea unei părți din onorariul plătit, în funcție de munca depusa pana la acest moment de dansul.
Daca aveti poze color sa le trimiteti cu cerere in numar de examplare cate parti sunt plus unul pentru instanta daca este proces civil.
Sa scrieti si conform cu originalul.
Sa pastrati aparatul pentru o eventuala expertiza.

Sa trimiteti prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Sa indicati si nr dosar pe plic si cartonas.
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
E vorba de pozele unor cladiri darapanate care exista acum si pozele le-am facut acum o saptamana. O universitate prestigioasa din Cluj pretinde 4 ha de teren din patrimoniul bunicilor pentru ca are 4 darapanaturi pe respectivul teren. In proces sunt 35 de parti pentru ca zeci de oameni si institutii au fost improprietarite din terenul bunicilor. Cate un rand de poze pentru fiecare parte si deja as trimite 8 x 35 = 280 si fiindca e hartie groasa e un teanc impresionant, nemaivorbind de multiplicare care e greoaie. Aici chiar ca nu stiu ce sa fac.
Domnule Alex,
Pentru instanta trimiteri plansele fotografice "in original" iar pentru celelalte parti puteti trimite copii xerox. Daca partile vor sa vada fotografiile le pot vedea la dosar. Astfel scade atât greutatea fizica a documentelor trimise cat si efortul dvs. financiar pentru a face foto si copii. In rest ramane valabila varianta ci trimiterea prin posta cu confirmare de primire cu referire la instanță, nr de dosar, data termen judecata.

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata trimisa prin curier manuelle manuelle Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie ... (vezi toată discuția)
Probe cu înscrisuri într-un proces civil mpaul1952 mpaul1952 Sunt pârât într-un proces referitor la rezoluțiunea unui contract de v/c cu clauză de întreținere. Urmează să fac Întâmpinarea și ca probe, că ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)