avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe cu înscrisuri într-un proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe cu înscrisuri într-un proces civil

Sunt pârât într-un proces referitor la rezoluțiunea unui contract de v/c cu clauză de întreținere.
Urmează să fac Întâmpinarea și ca probe, că mi-am îndeplinit clauza de întreținere, am făcut un tabel cu sumele cheltuite și natura lor.
Am făcut și xeroxuri după chitanțe, dar s-au strâns vreo 200 de foi, iar pentru 2 exemplare se strâng cam 400 foi.
Eu sunt din Bucure'ti, procesul este la Bacău și vreau să le trimit cu poșta, curier, ceva.
Am 2 întrebări:
1) Toate chitanțele astea le pun într-un dosar, fac un colet, îl trimit cu confirmare - e vreo procedură anume?
2) Pot trimite, odată cu Întâmpinarea, doar tabelul centralizator (cu data, sume și natura lor), restul (copiile după chitanțe) urmând să-l trimit mai târziu. Sau dacă nu trimit toate probele cu înscrisuri odată cu întâmpinarea, nu mi se mai iau în considerare.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:15, 12 August 2015
va trebui sa trimiteti tot odata, altfel puteti fi decazut din drepturi, pe copii sa scrieti conform cu originalul si sa semnati, daca va veti prezenta sa aveti originalele la dvs in cazul in care vi se solicita.
alta procedura nu este, trimis cu posta cu confirmare de primire/ curier cum vreti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoparea dizolvarii la cererea orc derderian derderian Stimati colegi, Am o societate pentru care am primit citatie pentru dizolvare pentru nedepunere bilant 2007 si 2008. Eu am depus aceste bilanturi in luna ... (vezi toată discuția)
E bine sa trimit bani prin posta pentru copil chiar daca divortul nu a fost pronuntat? cristibox cristibox atat eu cat si sotia am introdus actiune de divort.Pana se stabileste pensia alimentara,prin hotarare definitiva este bine sa trimit bani prin posta pentru ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)