avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum trimit acte in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum trimit acte in dosar

Am un proces la Tribunalul Cluj si eu sunt din Pitesti. Am avocat, dar e ca si cum nu as avea, deci nici nu pot apela la el. Vreau sa depun la dosar niste acte. Am trimis ceva prin email dar sunt si poze color de calitate pe care vreau sa le trimit fizic. Deci le trimit cu AR pe adresa Tibunalului Cluj si specific dosarul sau cum altfel se pot trimite?
Cel mai recent răspuns: ContSters421029 , utilizator 22:44, 19 Aprilie 2017
GermanAlex a scris:

E vorba de pozele unor cladiri darapanate care exista acum si pozele le-am facut acum o saptamana. O universitate prestigioasa din Cluj pretinde 4 ha de teren din patrimoniul bunicilor pentru ca are 4 darapanaturi pe respectivul teren. In proces sunt 35 de parti pentru ca zeci de oameni si institutii au fost improprietarite din terenul bunicilor. Cate un rand de poze pentru fiecare parte si deja as trimite 8 x 35 = 280 si fiindca e hartie groasa e un teanc impresionant, nemaivorbind de multiplicare care e greoaie. Aici chiar ca nu stiu ce sa fac.


Puteti trimite 35 de cd-uri cu fotografiile, in plicuri speciale pentru cd-uri pentru a nu fii deteriorate pe traseu. Sa nu uitati sa setati cd-ul pe read only. Cel mai sigur este sa trimiteti prin curier rapid. Costa un pic mai mult trimiterea, dar aveti certitudinea ca sunt livrate in 24 de ore, plus ca aveti awb-ul de transport de la curier si puteti verifica in orice moment locatia trimiterii pe site-ul curierului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata trimisa prin curier manuelle manuelle Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie ... (vezi toată discuția)
Probe cu înscrisuri într-un proces civil mpaul1952 mpaul1952 Sunt pârât într-un proces referitor la rezoluțiunea unui contract de v/c cu clauză de întreținere. Urmează să fac Întâmpinarea și ca probe, că ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)