avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere de chemare in judecata trimisa prin curier
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere de chemare in judecata trimisa prin curier

Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie indosariata in dosar tip sina, tip plic? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:27, 12 August 2009
Am o actiune trimisa prin posta la judecatoria sectorului 2 de o luna(recomandata cu confirmare de primire) si nu am primit nici confirmarea si nici la judecatorie nu a fost inregistrat dosarul. Am facut reclamatie la oficiul postal. Astept raspuns. SE INTAMPLA
Si eu am patit asa la o instanta din provincie unde au existat multe probleme la judecata anterior.
Veti primi cartonasul de la posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce data este considerata in termen ? geavela geavela Buna ziua ,Am facut o cerere de apel dupa 25 de zile de la primirea hotaririi prin posta , in 29 iunie . Am trimis cererea de apel cu motive si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Cum trimit acte in dosar GermanAlex GermanAlex Am un proces la Tribunalul Cluj si eu sunt din Pitesti. Am avocat, dar e ca si cum nu as avea, deci nici nu pot apela la el. Vreau sa depun la dosar niste ... (vezi toată discuția)
Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)