avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare ordonanta de clasare - dovada trimiterii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare ordonanta de clasare - dovada trimiterii

Am primit clasarea cauzei de la procuror in urma cercetarilor facute de catre organul de cercetare penala si in ultima zi-a 20-a,am contestat-o catre prim procuror.Aceasta contestatie a trimis-o avocatul meu prin Posta Romana fara confirmare de primire.Nu stiu daca a procedat corect si daca este bine pentru mine. Va rog sa-mi spuneti ! Va multumesc anticipat...
Cel mai sigur era recomandat cu confirmare de primire ca sa aveti dovada datei expedierii mai ales ca ati depus contestatia in ultima zi.
Va multumesc inca o data,scrisoarea avea 6 pagini,deci oarecare greutate si exista recipisa trimiterii...

Pentru siguranta trebuia trimisa scrisoare recomandata cu confirmare de primire si continut declarat sau macar cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata trimisa prin curier manuelle manuelle Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie ... (vezi toată discuția)
Plângere penală clasată. cum se calculează termenul de 20 zile pentru a face plangere ? asd1 asd1 Am făcut o Plângere Penală, dar care s-a clasat după un an de aşa-zisă anchetă (cercetare) care s-a făcut pe ascuns fără să fiu contactat - nici ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru redobandirea cetateniei romane mec mec Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau ... (vezi toată discuția)