avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren extravilan

Buna ziua.Socrului meu i s-au luat de catre stat 6,5 ha de teren extravilan ,teren pentru care nu i s-a dat titlu de proprietate sotiei supravietuitoare .Pe titlul de proprietate figureaza doar terenul care era la vremea colectivizarii in folosinta familiei,iar,cele 6,5 ha ,fiind integistrate ca o insemnare ,in casuta anului cind a fost trecut in folosinta statului ,asa ca din registrul agricol ,la vremea respectiva i s-a eliberat titlul pe terenul despre care am facut mentiunea.Ar putea intra in posesia acestui teren confiscat , urmasii legitimi ai defunctului daca la vremea punerii in posesie nu s-a cerut acest teren despre care s-a aflat in urma cu citiva ani dintr-un inscris solicitat de la Arhivele statului ?Care ar fi pasii de urmat in acest sens ?

Alte discuții în legătură

Tot pamintul.. morosanucarmen morosanucarmen Eu am Titlu de Propietate pe 1 ha de pamint. Am aflat ca o persoana a construit in timpul colectivizarii o casa pe pamintul meu si acum a obtinut Titlu de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare 2009radu 2009radu De la bun inceput precizez ca imi cer scuze daca am postat aceasta speta acolo unde nu-si are locul. Rog sa ma ajutati intr-o problema ivita de curand. Soaca ... (vezi toată discuția)