avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Soția lucrează în Austria cu contract de muncă. 28 zile acolo 28 în Romania. POATE SĂ FIE COASIGURATĂ LA CAS PT. A BENEFICIA DE SERVICIILE MEDICALE ÎN ROMÂNIA?

Alte discuții în legătură

Daca sotia lucreaza in austria cu contract de munca si card european ... iusan ioan iusan ioan daca sotia lucreaza in Austria cu contract de munca si card european ,in Romania o pot coasigura dupa mine ,ca sot pensionat de boala ? (vezi toată discuția)
Nu lucrez, insa vreau sa ma asigur in sistemul public de sanatate mihaelaon mihaelaon Buna ziua! in 2009 am ramas fara loc de munca.am plecat in strainatate. acum m-am intors, am fost la medicul de fam si mi-a zis ca nu mai sunt pacienta lui ... (vezi toată discuția)
Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)