avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca sotia lucreaza in Austria cu contract de munca si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca sotia lucreaza in Austria cu contract de munca si card european ...

daca sotia lucreaza in Austria cu contract de munca si card european ,in Romania o pot coasigura dupa mine ,ca sot pensionat de boala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 22 Iunie 2021
Ar fi bine sa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nastere in suedia - sotie rezident in suedia asigurata in romania guritaoana guritaoana Buna ziua! Sunt cetatean al Romaniei, iar sotul meu este roman cu cetatenie dubla(si suedeza) stabilit in Suedia. Ne-am casatorit de 1 an si acum asteptam un ... (vezi toată discuția)
Calitatea de co-asigurat - urgent samyku samyku Va rog mult sa-mi spuneti si mie dupa cat timp sotia poate sa fie co-asigurat al sotului? Doar el lucreaza... De la Casa de Sanatate ei spun ca numai dupa ce ... (vezi toată discuția)
Cotizare asigurari in doua state ue alinamihet alinamihet Buna dimineata.As dori sa ma lamuresc cum trebuie sa cotizez la asigurarile de sanatate deoarece acum sotul meu lucreaza in AUSTRIA cu carte de munca de ... (vezi toată discuția)