avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna ziua! Lucrez la o cafenea part time si in contract programul de lucru este de 2 ore pe zi, de luni pana vineri. Se poate face carte de munca pentru aceste ore?
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2017
ElenaD1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ElenaD1 , utilizator 13:30, 3 Aprilie 2017
De la 01.01.2011, cartea de munca s-a desfiintat. Pentru perioada lucrata dupa 01.01.2011 se intocmeste adeverinta de vechime.
Incepand cu 01.01.2011, s-a abrogat Decretul 92/1976 privind carnetele de munca. Astfel, ca incepand cu aceasta data vechimea in munca se probeaza numai cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori.
Aceste adeverinte se pot intocmi pentru un numar asa mic de ore de munca?
Adeverintele de vechime se intocmesc indiferent de durata timpului de munca mentionata in c.i.m. , norma intreaga sau timp partial.
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Cum se poate verifica vechimea de munca pana prezent???,stiut ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Cum se poate verifica vechimea de munca pana prezent???,Stiut faptul ca nu este deja carnet de munca si Romtelecom unde apartine dupa atatea schimbar ???,Este ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime liliigretz liliigretz Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)